Emilija venčanja
Dajte pečat svom venčanju, neka bude posebno a ne prosečno!
16. јануара 2018.
Emilija vencanja
DEKORACIJOM NA OTVORENOM DO BAJKE IZ SNOVA
6. априла 2018.

ODABERITE SAVRŠENU VENČANICU ZA SAVRŠENO VENČANJE

Emilija venčanja

Verila si se za svog dragog i polako počinješ sa pripremama za venčanje iz snova.

Zakazali ste restoran i matičara, znaš datum svog venčanja, vreme je da se obave druge obaveze. Sledeća obaveza na spisku je iznajmljivanje ili kupovina venčanice.

Za ovu divnu obavezu u odabiru tvoje savršene venčanice ili haljine iz snova za tvoj najvažniji dan, pomoći će ti, majka, sestra, najbolja drugarica ili kuma, kako bi odabrala venčanicu, uglavnom postoji dilema, da li uzeti „princezu“ ili „sirenu“.

Emilija venčanja

Emilija venčanja

Ono što ti mi savetujemo, pre nego što kreneš u „akciju“, prvo se malo raspitaj o venčanicama-haljinama, istraži na internetu ili društvenim mrežama, kakvih sve modela postoje, i kakav model ti se najviše dopada, da bi znala šta tražiš.

Naravno, moraš imati u vidu, da neće ti baš svaki model stajati kao sa fotografije modela koji reklamira venčanicu, jer sve smo mi različite građe.

Kada si pronašle model koji želiš, tada krećeš u akciju za potragom tvoje savršene venčanice/haljine.

U našoj agenciji ćeš dobiti potpuno besplatne vaučere u iznosu od 100 eura za kupovinu ili iznajmljivanje venčanice, koju god ti poželiš u više salona venčanica u Beogradu!

Prošetaj malo po salonima venčanica, isprobaj više modela venčanica, ali naravno nalik onom modelu koji ti se najviše dopao, ne zaboravi da je to samo vaš dan i neka bude sve besprekorno bez ijedne greške. Nemoj dozvoliti sebi da se kasnije kaješ, da si nešto želela a nisi sebi to ispunila, pa da posle govoriš „Mogla sam, a nisam“!

Kada dođeš u salon venčanica, obrati dobro pažnju na sve venčanice, nemoj odmah podmahnitavno da skakućeš od sreće i da govoriš kako ti se sve dopadaju, jer tada nećeš ništa videti, sve venčanice će ti biti slične, a veruj mi da nisu ni malo slične, kao što nisu ni sličnog kvaliteta, samo su sve u istoj boji. Svaka venčanica je posebna za sebe i ima nešto svoje, zbog toga se dobro skoncentriši, kako bi izabrali najbolju i najlepšu venčanicu u okviru svog budžeta.

Kada kažem u okviru svog budžeta, pre sve pre nego što kreneš u akciju za tvojom savršenom venčanicom/haljinom, kada si odabrala model haljine koji bi  volela da nosiš na svom najvažnijem danu, moraš se i odlučiti, koliki budžet možeš odvojiti za tvoju savršenu haljinu.

Kada imaš odabrani model i budžet, možeš krenuti u akciju za odabirom tvoje  savršene venčanice.

Ukoliko si sitnije građe, savetujemo ti da uzmeš venčanicu, koja nema mnogo detalja i koja se ne širi mnogo kako te ne bi „progutala“, i neka lice, šminka i frizura dođu do izražaja.

Ukoliko si krupnije građe, možeš uzeti „princezu“, iz razloga što će pokriti sve tvoje nedostatke a izraziti sve tvoje lepe obline.

Ukoliko si vioska, savetujemo ti, da uzmeš haljinu koja će pratiti tvoju liniju tela i koja će ispoljiti sve tvoje lepe obline.

Emilija venčanja

Emilija venčanja

Do sledećeg čitanja,

Tim Emilija venčanja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *