O nama

Neka Vaši važni datumi budu i najlepši dani koje ćete pamtiti.
EMILIJA VENČANJA je agencija za organizaciju, dekoraciju i pomoć pri organizovanju svih vrsta proslava sa dugogodišnjim iskustvom. Agencija Emilija Venčanja profesionalno se bavi organizacijom venčanja po sistemu “Ključ u ruke”. Sa željom da Vam omogućimo da u potpunosti uživate u Vašem danu i sa dragim gostima, imamo više vrsta aranžmana, u skladu sa tim da li maštate o tradicionalnom, romantičnom ili modernom venčanju.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, iza nas je veliki broj uspešno organizovanih proslava, što garantuje da ćemo zajedno napraviti proslavu o kojoj ste maštali. Možemo Vam pomoći oko svih aspekata organizacije i zajedno definisati protokol proslave koji sadrži sve detalje što će Vam omogućiti da dan zabave dočekate potpuno rasterećeni i zadovoljni.

Venčanje je najlepši događaj u životu dvoje ljudi koji su odlučili da krunišu svoju ljubav. Međutim, sama organizacija venčanja nije nimalo lak posao, jer je potrebno izdvojiti dosta vremena i strpljenja za pronalaženje odgovarajućeg prostora, venčanice, odela, muzike, posluženja i drugih sitnica. Ako želite da bez stresa uživate u pripremama, kao i samom činu venčanja i proslavi sa porodicom i prijateljima, agencija Emilija Venčanja je prava adresa za Vas.

Posvećen i kreativan tim naše agencije će do detalja i sa stilom organizovati Vašu proslavu iz snova. U skladu sa Vašim zahtevima i željama, možemo ponuditi sledeće usluge:

 • Venčanje u crkvi ili opštini
 • Dekoracija enterijera i eksterijera
 • Dekoracija automobila
 • GRATIS Bidermajer
 • Šminka i frizura za mladu
 • Pokloni za goste
 • Muzika
 • Torta
 • Ketering
 • Prostor za proslavu (restoran ili hotel)
 • Prevoz za goste
 • Čuvanje kućnih ljubimaca za vreme proslave

Ako još uvek tragate za savršenim prostorom za Vašu proslavu iz snova, agencija Emilija Venčanja može da Vam predloži neki od prelepih restorana i hotela sa kojima imamo uspešnu saradnju. Vrlo rado ćemo organizovati i proslavu u svakom restoranu u kojem poželite, jer smo uvek otvoreni za nove predloge i saradnje. Za sve parove koji odluče da se venčaju u restoranu, dodatno se plaća izlazak matičara.

Venčanica predstavlja ukras svake mlade i zato je vrlo važno da bude jedinstvena i savršena. Dovoljno je da nam pokažete sliku ili predočite ideju o Vašoj haljini iz snova, a naše stručno osoblje će kreirati i sašiti venčanicu kakvu ste poželeli. Takođe, nudimo profesionalno šminkanje i izradu frizure za mladu, kao i bidermajer koji se dobija GRATIS od naše agencije. Za nezaboravnu zabavu spremili smo raznovrsne sadržaje koji će oduševiti sve Vaše goste: marioke/karaoke, puštanje golubova, kabina za slikanje, DJ koji će puštati Vaše omiljene numere (rok, pop, narodna ili neka druga vrsta muzike), obilazak Vašeg grada helikopterom, puštanje balona želja u obliku srca, osmišljavanje prvog mladenačkog plesa i još mnogo toga što poželite.

Naše stručno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć pri realizaciji ideja i tako značajno uštedeti Vaše dragoceno vreme. Parovi koji se odluče za proslavu po sistemu “ključ u ruke”, od agencije Emilija Venčanja dobijaju putovanje na medeni mesec GRATIS. Destinaciju možete sami izabrati iz naše ponude putovanja.

Agencija Emilija Venčanja je tu da sve Vaše želje sprovede u stvarnost! Nalazimo se u Beogradu, a organizujemo proslave u celoj Srbiji.

Poklonite nam Vaše poverenje i uverite se zašto smo najbolji! :)