Zbog čega Vam je potrebna agencija za organizaciju venčanja i dekoraciju?
7. јуна 2017.
NA KOJI NAČIN ODABRATI DEKORACIJU VENČANJA ILI NEKE DRUGE VAŽNE SVEČANOSTI
11. јула 2017.

Zaradite, angažujići agenciju za organizaciju Venčanja i drugih svečanih događaja

Emilija Venčanja - Agencija za organizaciju venčanja i drugih proslava

Zamsli osećaj kada uđes uprodavnicu da kupiš nešto sto ti je potrebno  za kuću, a za tebe je sve na popustu. Taj osećaj  možeš dobiti u našoj agenciji, ukoliko bi organizovao svoje venčanje ili proslavu.

Emilija Venčanja – Agencija za oeganizaciju venčanja i drugih proslava

U dnašnjem blogu cemo pričati zbog čega vam je potrebna  agencija  za organizaciju venčanja i drugih svečanih događaja, o predrasudama koje postoje među ljudima.

O ovoj temi smo već pisali, ali zbog velikog interesovanja I zbog mnogih pitanja koji su nam pristigli na mail I u inboxu, pišemo vam opet.

Dakle, zbog čega uzeti agenciju a ne sam organizivoti smo donekle objasnili u prethodnom blogu.

Danas sam želeo da pricam o tome koliko zapravo postoji predrasuda o agencijama za organizaciju venčanja i drugih proslava.

Uglavnom kada ljudi počnu da razmišljaju o tome da uzmu neku agenciju  u glavi im se mota kako je to nešto skupo. Naravno može biti skupo ako uzmete agenciju koja nece moći zadovoljii sve tvoje želje a pritom mnogo košta. Ali, agencija kao sto su ”Agencija za organizaciju venčanja i proslava Emilija” možeš da zadovoljiš sve svoje želje i da na kraju ne platiš ništa.

Emilija Venčanja – Agencija za oeganizaciju venčanja i drugih proslava

Pitaš se kako da ne platiš ništa???  E,  pa objasniću ti u nastavku.

Za početak naša agencija kako smo to rekli u prethodnom blogu ima mnogo restorana sa kojima sarađuje. Zahvaljujući  toj saradnji mi imamo određene niže cene kao agencija u odnosu tebe, koji bi želeo sam da organizuješ svoje venčanje ili proslavu.

Zamsli osećaj kada uđes uprodavnicu da kupiš nešto sto ti je potrebno  za kuću, a za tebe je sve na popustu. Taj osećaj  možeš dobiti u našoj agenciji, ukoliko bi organizovao svoje venčanje ili proslavu.

Navešću primer:  Agencije za neke osnovne usluge mogu da traže i do 450 evra. Mi smo jeftiniji do 100 evra. Druga stvar koja je bitna je ta da ako mi možemo da vam obezbedimo popust od jednog ili 2 evra po gostu (sto  je jako mnogo) a ako imate 200 gostiju na venčanju lako možeš zakljuciti da možemo da ti ustedimo od 200 do 400 evra.

Tako da se vratimo na početak priče kako je naša usluga besplatna, pa upravo ovako. Time sto štedimo tvoj novac praktično plaćamo naše usluge.

To je samo restoran. Ima i dalje.

Istu takvu saradnju imamo za raznim salonima vencanica, salonima odela, prodavnica cipela, muških i ženskih, zlatara itd. Kada sve to staviš na papir nije potrebno biti  matematicar kako bi zakljucio da ne samo da stediš uzimanjem agencije za venčanje kao što je Emilija Venčanja nego čak možeš i da zaradiš. Naravno sve zavisi od tvojjih želja.

Emilija Venčanja – Agencija za oeganizaciju venčanja i drugih proslava

Današnji blog ti pokazuje da ništa ne mora biti skupo ako odabereš prave saradnike za organizaciju svog venčanja ili proslave. Jer, ipak je to tvoj dan i samo treba da misliš o tome a ne da razmišljaš da li će sve proteći u najboljem redu, ili će nešto krenuti po zlu.

Sa nama ce ti sve isapasti kako treba. A naravno po najnižoj mogućoj ceni kao sto smo gore objasnili kako.

Do sledećeg čitanja, a u među vremenu nas čitajte, šerujte, komentarišite na društvenim mrežema i web sajtu.
Pitanja šaljite, na koja ćemo vam rado odgovoriti i pišite nam o čemu biste želeli da pišemo.

Pozdrav,
Nikola

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *