DEKORACIJOM NA OTVORENOM DO BAJKE IZ SNOVA

ODABERITE SAVRŠENU VENČANICU ZA SAVRŠENO VENČANJE
19. март 2018.
Deveruše - Emilija venčanja
DEVERUŠE NA VENČANJU
1. јун 2018.
Emilija vencanja

Emilija vencanja

Bliži se jedan od tvojih najvažnih dana u životu i želiš dekoraciju na svojoj proslavi iz snova. Želim da sve bude beprekorno, ne želiš da štediš na dekoraciji, želiš da sve bude onako kako si oduvek maštala i želela. E, pa pravi je trenutak da to i učiniš.

Oduvek si maštala da dekoracija na tvom venčanju bude kao iz američkih filmova? Ako je odgovor DA, onda ti savetujemo da proslavu svog venčanja proslaviš tokom leta na otvorenom prosturu, sa elegantnom, luksuznom i veoma šik dekoracijom, koja ostavlja bez daha.

Ukoliko želiš dekoraciju na otvorenom prostoru, daćemo ti nekoliko saveta na koje moraš da obratiš pažnju, kako bi postigla željeni efekat i da sve bude onako kako si oduvek želela.

Emilija vencanja

Emilija vencanja

Prvo na šta moraš da obratiš pažnju, jeste vremenska prognoza.

Ukoliko planirate da svoje venčanje proslavite na otvorenom, morate znati sigurnu vremensku prognozu, sigurno ne biste želeli, da prvo vi kao mladenci pokisnete na sopstvenom venčanju, gde bi upropastila svoju venčanicu, zatim frizuru, gosti bi pokisli i jednostavno nažalost venčanje bi vam propalo.  Iz tog razloga je važno da dobijete tačne informacije o danu kada planirate proslavu svog venčanja, kako ne bi bilo rizikovanja.

Kada ste saznali tačnu vremensku prognozu, vreme je da pronađenje idealan prostor, gde biste mogli da organizujete svoje venčanje. Da li ste više za varijantu restorana, pa kao restoran ima svoju baštu ili terasu, gde možete da proslavite svoje venčanje, ili ste ipak za nešto ozbiljnije, poput iznajmljivanjem prostora nadomak grada, bez gradske gužve, poput neke vinarije ili tako nešto slično, gde biste postigli vrhunski efekat i gde bi provod bio zagarantovan. Moj savet, ako radiš nešto, radi kako treba ili nemoj ni raditi.

Dakle, kada ste se pobrinuli oko dve najvažnije tačke oko organizacije venčanja na otvorenom, možete krenuti sa daljim obavezama oko venčanja.

Dolazite do dekoracije venčanja na otvorenom.

Kada ste došli do momenta da birate dekoraciju na otvorenom, vrlo je važno u kom stilu želite da vam dekoracija ide. Da li više volite vitange sitl, gde ćete dati neki svoj lični pečat, ili želite da vam venčanje bude preluksuzno i da bukvalno ostavlja bez daha od raskoša.

Emilija vencanja

Emilija vencanja

Najvažnije od svega da se vi tog dana osećate prijatno, srećno i da je sve onako kako ste oboje oduvek želeli.

Venčanja na otvorenom su oduvek bila popularna, moderna, romantična i nekako uvek drugačija od ostalih. Dovedite matičara, neka vas venča na otvorenom prostoru, i neka vam uspomene sa vašeg venčanja uvek ostanu u lepom sećanju.

Dekoracija venčanja na otvorenom su jedna od najromantičnijih venčanja, i uvek možete eksperimentisati.

 

Do sledećeg čitanja,

Vaš tim, Emilija venčanja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *