Emilija Venčanja
Na koji način je najbolje odabrati jesenju DEKORACIJU VENČANJA?
30. септембра 2017.
Emilija venčanja
Svadbeni budžet: 10 osnovnih principa
17. новембра 2017.

Kada je idealno vreme za brak?

Emilija Venčanja

Emilija Venčanja

Postoje razne torije kada je idealno vreme za brak. Idelano vreme, je svakako onda kada se dva para zavole i reše da stupe u brače vode. Međutim ipak postoje neka merila i godine kada je to ipak najbolje odratiti. Kada gledate kako da organizujete venčanje stvari su jednostavnije ali sa brakom nije tako.

Koliko vas je neko puta pitao imaš li devojku ili kad ceš da se ženiti lii udati. Pa složićeš se da je to mnogo puta bio slučaj. Ako pogledamo činjenicu da žene ranije sazrevju od muškaraca onda je svkako jasno da žene mogu da uđu i ranije u brak. To naravno i ne mora da znači jer je zrelost indivdualna stvar.

Emilija Venčanja

Emilija Venčanja

Svakako veće šanse za dobar brak ima osoba koja stupi u njega sa 25 godina nego onda od 20. Mada i to je sve individualno.

Ali, po najnovijim istraživanjima najbolje vreme između 25 i 32 godine. Ali, kao što smo rekli na početku price, svakako najbolje vreme je to da oba partnera budu spremni za brak I onda neće biti “zime”.

Svakako dobra stvar je kod ženidbe ili udaje u tridesetim je ta da ljudi tada već završe škole koje su započeli, imaju na neki način temelje svoje karijere i najbolje bi bilo da stanbeno pitanje bude rešeno. To je neko idelano rešenje. Svakako to nisu uslovi za dobar brak ali nekako je lakše  sa tim stvarima krenuti u život.

Naravno dobre su i četrdesete zbog samopouzdanja i zbog toga što žene i muškarci već dosta toga znaju i mogu svakako da bolje donesu odluku šta je bolje za njih i da na dobar način uđu u bračne vode. Pogotovo ako im to nije prvi brak.

Emilija Venčanja

Emilija Venčanja

Da rezimiramo. Najbolje godine u teoriji jesu od 25 do 32 godine. Ali .. ipak je najavažnija stvar je ljubav a ne godine. Tako da ako se par voli svaka razlika u godinama može da se pravaziđe a kada su sličnih godina sve je drugačije i nekako na istim osnovama i razmišljanjima mogu da krenu napred.

Do sledećeg čitanja,

Vas tim Emilija venčanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *