Minimalistička elegancija venčanja

Emilija vencanja
ZIMSKA BAJKA OD VENČANJA
27. новембар 2018.
10 NAČINA DA UŠTEDITE NA VAŠOJ DEKORACIJI ZA VENČANJE
18. фебруар 2020.

Minimalistička elegancija venčanja

Emilija venčanja

Emilija vencanja

Minimalizam nikada ne izlazi iz mode i sa njim nikada nema greške.

Emilija Venčanja

Trendovi enterijera i cveća mogu se preneti u dizajn venčanja, a korišćenje ovih uticaja omogućava da vaš stil bude potpuno jedinstven i vizionarski.

Stilovi ovde omogućavaju neverovatno uzvišeno mesto da diše i zaista slavi svaki element dizajna – od delikatnih i smatranih cvetnih boja.

Kroz lično promatranje, ali i iz moje uloge koja je sastavljala Izveštaj o međunarodnom trendu venčanja 2019. Kao organizatora za planiranje venčanja i događaja, primetili smo sve veće interesovanje za stilskiji, čisti i minimalni pristup kreiranju venčanja. Mnogi parovi počinju da se odlučuju za jednostavnije elemente, poput aranžmana u stilu Ikebane suprotstavljenih obilnom lišću koje smo videli u trendu poslednjih nekoliko godina. Neutralna paleta često se favorizuje svetlim bogatim bojama i klasičnijim pastelnim tonovima. „Podcenjeno“ je ključna reč za 2019. godinu i primećujemo pomak ka više uparenih, ali razmatranih dekoracija i minimalistički oblikovanih arhitektonskih prostora.

Emilija Venčanja

Osećamo da će se ovaj stil svideti modernim parovima fokusiranim na stil, koji traže nešto savremeno, a koji možda ne žele nešto preterano ‘romantično’ ili tipično ‘venčanje’.

Emilija venčanja

Prema našem iskustvu kao organizatora i dizajnera za venčanja u Srbiji, sve je veći broj mladenaca i klijenata koji imaju određeni budžet  kada je u pitanju dekoracija, i prema njihovom budžetu zajedno biramo njihovu idealnu dekoraciju i trudimo da da izvučemo ono najbolje što možemo.

Emilija Venčanja

Minimalizam ne može imati svako da se razumemo, morate imati osećaj i visok nivo ukusa da bi to izgledalo vrhunski i stilski, minimalizam ne znači uvek jednostavno, minimalizam ume biti teži i komplikovaniji od jedne raskošne dekoracije.

Emilija Venčanja

Ali zato se mi kao vaši organizatori uvek trudimo da ispunimo sve vaše želje, i da na kraju dobijete ono što želite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *