Minimalistička elegancija venčanja

Emilija vencanja
ZIMSKA BAJKA OD VENČANJA
27. novembra 2018.

Minimalistička elegancija venčanja

Emilija venčanja

Emilija vencanja

Minimalizam nikada ne izlazi iz mode i sa njim nikada nema greške.

Emilija Venčanja

Trendovi enterijera i cveća mogu se preneti u dizajn venčanja, a korišćenje ovih uticaja omogućava da vaš stil bude potpuno jedinstven i vizionarski.

Stilovi ovde omogućavaju neverovatno uzvišeno mesto da diše i zaista slavi svaki element dizajna – od delikatnih i smatranih cvetnih boja.

Kroz lično promatranje, ali i iz moje uloge koja je sastavljala Izveštaj o međunarodnom trendu venčanja 2019. Kao organizatora za planiranje venčanja i događaja, primetili smo sve veće interesovanje za stilskiji, čisti i minimalni pristup kreiranju venčanja. Mnogi parovi počinju da se odlučuju za jednostavnije elemente, poput aranžmana u stilu Ikebane suprotstavljenih obilnom lišću koje smo videli u trendu poslednjih nekoliko godina. Neutralna paleta često se favorizuje svetlim bogatim bojama i klasičnijim pastelnim tonovima. „Podcenjeno“ je ključna reč za 2019. godinu i primećujemo pomak ka više uparenih, ali razmatranih dekoracija i minimalistički oblikovanih arhitektonskih prostora.

Emilija Venčanja

Osećamo da će se ovaj stil svideti modernim parovima fokusiranim na stil, koji traže nešto savremeno, a koji možda ne žele nešto preterano ‘romantično’ ili tipično ‘venčanje’.

Emilija venčanja

Prema našem iskustvu kao organizatora i dizajnera za venčanja u Srbiji, sve je veći broj mladenaca i klijenata koji imaju određeni budžet  kada je u pitanju dekoracija, i prema njihovom budžetu zajedno biramo njihovu idealnu dekoraciju i trudimo da da izvučemo ono najbolje što možemo.

Emilija Venčanja

Minimalizam ne može imati svako da se razumemo, morate imati osećaj i visok nivo ukusa da bi to izgledalo vrhunski i stilski, minimalizam ne znači uvek jednostavno, minimalizam ume biti teži i komplikovaniji od jedne raskošne dekoracije.

Emilija Venčanja

Ali zato se mi kao vaši organizatori uvek trudimo da ispunimo sve vaše želje, i da na kraju dobijete ono što želite.

Podelite ovaj post:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *