Emilija venčanja
DEKORACIJA VENČANJA U VITANGE STILU
16. јула 2018.
Emilija venčanja
Minimalistička elegancija venčanja
29. октобра 2019.

ZIMSKA BAJKA OD VENČANJA

Emilija vencanja

Emilija vencanja

Zimska venčanja su čarobna, saznajte zbog čega su. ?

Većina mladenaca izbegava zimska venčanja, jer je hladno i zbog vremenskih (ne)prilika. Nema mnogo cveća, i misle da bi dekoracija bila „siromašna“. Ali, mi imamo dobar argument za sve te negativne odgovore.

Zimsko venčanje, organizovano na čarobnoj lokaciji, može vaš najvažniji dan pretvoriti u pravu zimsku bajku, šak šta više sama zima stvara jednu posebnu i neponovljivu sliku bajke.

Da budemo iskreni – zima je najromantičnija sezona za vezivanje čvora! Padajuće pahuljice, pozadina sa snegom i svi zimski detalji postavljaju slikovitu scenu, za razliku od bilo kog drugog.

Emilija vencanja

Emilija vencanja

Iako će sada znam, mnoge mlade odmahnuti glavom na zimsko venčanje… dopustite da vas bar na trenutak uverim da zimsko venčanje itekako može biti posebno.

Zima je vreme kada se glamuruzna venčanja savršeno uklapaju, tu su dekorativni ukrasi, posebni materijali i teksture. To je vreme za jednostavna romantična venčanja.

Hladni meseci u kojima se volimo ušukati i utopliti daju nam pregršt ideja i dekoracija koje su savršene baš u ovo doba godine.  Baršun, tartan, zagasite nijanse, rustičnost, ali i paleta smeđih, bronkastih ili pak sivih nijansi. Jednako su divne i one klasično crveno-bele teme koje će se isto savršeno uklopiti u zimsko venčanje.

Ako ste prava boho girl, vaše venčanje može biti u zemljanim i zelenim tonovima, a s metalnim i srebrnim tonovima dodaćete malo luksuza.  Planirate li pak rustično zimsko venčanje predlažem korištenje zemljanih tonova ili boja drveta sa zelenim i crvenim detaljima, a jako će biti efektno istaknuti desertni/slatki sto ili par bar s toplim zimskim napitcima poput vruće čokolade (koje možete dodatno “začiniti” s malo ruma). Uz brdo lampica i glamurozne cvetne dekoracije, vaše zimsko glamurozno venčanje će u potpunosti očarati sve vaše goste. Tu imamo mnoštvo elemenata i tekstura s kojima se možemo igrati i stvoriti pravi glamurozni efekt, od šljokica, visokih staklenih vaza, puno kuglica sa stakalcima… Kao savršene dekoracije idealno se može uklopiti i cvetno drvo ili pak cvetni zid, centralna dekoracija i mnogo toga još…

Emilija vencanja

Emilija vencanja

Dakle, dekoracije u doba zime su uprkos tome što biste pomisliti da nema raznolikog cveća, zaista velike. Čak šta više, detalji zimskog venčanja čak u nekim slučajevima mogu biti posebniji nego na primer leti. Još jedan od razloga zašto volimo zimska venčanja su i brojne lokacije koje su gotovo idilične u zimsko doba. Kada se celoj toj priči doda i po koja  pahulju snega, možda počnete o zimskim venčanjima razmišljati drugačije.

Emilija vencanja

Emilija vencanja

 

Emilija vencanja

Emilija vencanja

Emilija vencanja

Emilija vencanja

Do sledećeg čitanja,

Vaš tim Emilija Venčanja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *