NA KOJI NAČIN ODABRATI DEKORACIJU VENČANJA ILI NEKE DRUGE VAŽNE SVEČANOSTI

Zaradite, angažujići agenciju za organizaciju Venčanja i drugih svečanih događaja
22. јуна 2017.
Kako odabrati idealan prostor za venčanje ?
12. септембра 2017.

NA KOJI NAČIN ODABRATI DEKORACIJU VENČANJA ILI NEKE DRUGE VAŽNE SVEČANOSTI

Dekoracija venčanja ili neke druge važne svečanosti je, jedan od najvažnijih detalja na jednom od najvažnijeg dana u vašem životu.

Agencija Emilija Venčanja, ima međusobnu saradnju sa dekoraterima kako u celoj Srbiji, tako i u inostranstvu, tako da je moguće uraditi dekoraciju i ako ste u inostranstvu.

Dekoracija daje vizalnu lepotu koja nam je svima manje-više važna. Dekoracije venčanja su sve više i više polularne u našoj zemlji i u inostranstu, i na svaki detalj se obraća pažnja.

Dekoracija Emilija Venčanja

Kako će mladenački sto biti dekorisan, stolovi za goste, muziku i slično. Da li se prostor gde se obavlja proslava biti ceo dekorisan i u kom stilu će ići.

Leti je uglavnom aktuelna cvetna dekoracija od prirodnog cveća, ili dekoracija koja potseća na more, okeane, i slično. Dakle u tom nekom fazonu. Takođe je akuelna retro dekoracija, koja potseća na nekadašnje vreme, za vreme naših baka i deka.

Kada govorimo o dekoraciji, može biti dekoracija prostora, dekoracija crkve i opštine, zatim dekoracija dvorišta mladenaca ili slavljenika, dekoracija za goste, dekoracija automobila i svega onoga što još možete poželeti, jer se sve može dekorisati i dodatno ulepšati.

Zbog čega je dekoracija bitna?

Dekoracija vam je jedan od najvažnijih segmeta na proslavi, jer određena dekoracija govori o vama, i vašoj proslavi. Pogotovo ako želite da učinite da vaša proslava bude nezaboravna i ne svikadašnja, učinite to upravo baš dekoracijom.

Da biste dekorisali određenu proslavu, potrebno je samo da nas konaktirate agenciju Emilija Venčanja i mi ćemo sve učini za vas, ono što ste zamislili i naravno dodati nove predloge, savete i učini da vaša dekoracija bude savršena.

Agencija Emilija Venčanja, ima međusobnu saradnju sa dekoraterima kako u celoj Srbiji, tako i u inostranstvu, tako da je moguće uraditi dekoraciju i ako ste u inostranstvu.

Ako želite da vam agencija uradi dekoraciju, potrebno je da budete odlučni kada poručujete dekoraciju, da znate šta želite, kako bi agencija mogla da uradi ono što ste vi zamislili i ono što vi želite. Ako pak niste sigurni, potrebno je da kažete da niste sigurni šta želite, kako bismo vam mogli u izboru određene dekoracija.

Emilija Venčanja, ipak postoji zbog vas i da vaše želje pretvara u stvarnost.

Način na koji možete odabrati dekoraciju, jeste da znate prvo šta proslavljate i u kom pravcu je potrebno dekoracija ići.

Da li je venčanje u pitanju, seminar, jubilej rođendan, krštenje  i slično.

Ako je u pitanju venčanje, potrebno je da dekoracija bude raskošna, jer ipak je to dan kada započinjete novi život i potrebno je da vam dalji život bude u raskošu, naravno u zavisnosti od buđeta sa kojim rapolažete i od onoga što zaista želite.

Ako je u pitanju seminar ili jubilej, tada je potrebno da dekoracija bude na zavinom nivou, da bude ozbiljno i poslovno, jer  na taj način odajte utisak vaše kompanije, firme,.. i onoga što želite da preporučite vašim klijentima i saradnicima.

Ako je u pitanju dečiji rođendan ili krštenje, potrebno je u tom duhu i da uradite dekoraciju, tako da se dopadne vašem detetu, jer je to ipak njegov dan a da se dopadne i vama, kao roditeljima i vašim najbližim prijateljima.

Ostaviću vam u prilogu nekoliko primera dekoracija, za venčanje, seminar ili jubilej i za dečiji rođendan ili krštenje.

Dekoracija venčanja Emilija Venčanja

 

Dekoracija seminara ili jubileja Emilija Venčanja

 

Dekoracija rođendana ili krštenja Emilija Venčanja

 

Dekoracija rođendana ili krštenja Emilija Venčanja

Za sva dodatna pitanja ili savete, stojim vam na raspolaganju i možete nas konaktirati tokom 24/7, uvek smo tu za vas i da vaše želje pretvorimo u stvarnost.

Pišite nam o čemu biste voleli da vam pišemo, kometarišite, lajkujte i šerujte nas, na fejsbuku i instagramu.

https://www.facebook.com/emilijavencanja/

https://www.instagram.com/emilija.vencanja93/

 

Do sledećeg čitanja

Emilija

Emilija Venčanja

2 Komentari

  1. miljan каже:

    Postovani,zeleo bih da se informisem radi 10 godina braka u januaru.
    Otprilike,koliko bi kostalo mozda po kvadratu (100m2) ili po specifikaciji u nekoj osnovnoj ili da kazem skromnijoj varijanti,zajedno sa 50 stolica i 6 stolova u sali garni hotela.
    Hvala

    • admin каже:

      Poštovani Miljane, hvala Vam na zainteresovanosti i na upitu. 🙂
      Cena dekoracije zavisi od onoga što želite, koje cveće je u pitanju, da li želite vazu, svećnjak ili nešto treće. Dosta faktora je uključeno. Više informacija ćete dobiti na: +38162 89 31 675 (Pozivi iz inostranstva viber ili whatsapp), ili možete poslati upit na: office@vencanjaemilija.com

      Hvala što nas pratite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *